Ambassadeurs Kwetsbaar Online

 • Lizo Koppejan  Directeur bij GPOWN scholen De Wingerd (Goes) en de Sterrenpracht (Axel)

  Functie: directeur bij GPOWN scholen De Wingerd (Goes) en de Sterrenpracht (Axel)  neemt deel namens CPOZ.

  In praktijk als vader en onderwijsmens doordrongen van het belang kinderen en jongeren heel bewust te leren omgaan met sociale media.

 • Karl Heinz van der Made, CTO Delta Chief Technical Officer Delta

  Delta maakt voor velen toegang tot internet en andere diensten mogelijk. De daadwerkelijke inhoud van alle communicatie die plaatsvindt valt uiteraard buiten onze scope maar we voelen wel een verantwoordelijkheid aan onze omgeving. Zoals we ouderen helpen om digivaardig te worden, vind ik het ook belangrijk dat jongeren leren bewust om te gaan met alle nieuwe mogelijkheden. Eerder heb ik al mogen werken met Mijn Kind Online en nu wil ik in Zeeland graag Kwetsbaar Online steunen. Want jongeren moeten online juist sterk en weerbaar zijn.

 • Burgemeester Vlissingen drs. A.R.B. (Bas) van den Tillaar

  Steeds meer jongeren en jonge mensen komen op een of andere manier in aanraking met de meer vervelende kant van social media. Groepsdruk, bashing, sexting, sextortion, pesten, cybercrime, zo maar een paar woorden waar we een aantal jaren geleden nog niet van gehoord hadden. Nu in steeds meerdere en snellere mate wel en helaas ook de daarbij behorende problemen. Ik wil mij graag inzetten om aan de voorkant van deze problemen te komen met een goede voorlichting en preventiestrategie.

 • Marcel van de Wege

   ICT-onderwijscoördinator / docent & mediacoach

  Ik ben als ICT-onderwijscoördinator, docent wiskunde en mediacoach werkzaam op CSW in Middelburg. Daarnaast bied ik als Apps4school mijn diensten aan als trainer/adviseur waar het gaat om ICT in de klas (iPad, digibord, digitaal lesmateriaal en digitale didactiek)

  Mijn missie is om het onderwijs beter en leuker te maken met ICT, en leerlingen, ouders en collega’s te begeleiden in de online wereld.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt